Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Carmen Dan, anunț de ULTIMĂ ORĂ: 'Avem asigurată integral plata salariilor'. Bugetul MAI, aprobat

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Ministrul Carmen Dan a declarat marți că ministerul are asigurată integral plata salariilor. Precizarea a fost făcută după ce bugetul MAI a fost aprobat. În aceste condiții ministerul va avea 15,3 milioane de lei în plus, de 20,7% mai mare față de 2017.

„Avem asigurată integral plata salariilor. De ce spun lucrul acesta? Pentru că anul următor vom avea în sistem în plus față de ceea ce avem în plată acum aproximativ 6 mii de persoane. Reprezintă promoția de absolvenți din ianuarie, promoția din vară a Academiei, urmează o altă promoție la sfârșitul anului următor. Deci, anul viitor vom fi mai puternici cu încă 6 mii de angajați și asta nu-i lucru puțin. De asemenea, am reușit să acoperim, nu în totalitate, investiții în ceea ce privește dotarea cu echipamente de intervenție și echipamente de protecție.”, a spus Carmen Dan marți, la Palatul Parlamentului.

Comisiile de apărare din Camera Deputaţilor şi Senat au avizat favorabil marţi, cu un amendament, bugetul Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru 2018. 

„În anul 2018, bugetul alocat MAI este mai mare cu 20,7% . (...) Obiectivele strategice ale MAI pentru anul 2018 rămân aceleaşi şi ele privesc asigurarea unui grad ridicat de siguranţă a persoanelor şi de protecţie a patrimoniului, creşterea capacităţii ministerului de gestionare a evenimentelor majore, creşterea eficienţei şi capacităţii administrative a ministerului. Pentru anul 2018, limitele de cheltuieli aprobate de Guvern pentru minister sunt în sumă totală de 15.311,9 milioane lei, din care de la surse buget de stat 14.856 milioane lei”, a declarat ministrul de Interne, Carmen Dan, la şedinţa comisiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.