Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Carmen Dan, despre condamnarea lui Dragnea: 'A fost un şoc'

Carmen Dan

Carmen Dan a vorbit duminică seara, la Antena 3, despre condamnarea fostului lider PSD. Ministrul de Interne susține că a fost un șoc pentru toată lumea și nimeni nu se aștepta la această decizie.

"Eu nu am crezut niciun moment că decizia va fi aceea. Odată ce s-a întâmplat, cei din PSD au perceput acest lucru ca un șoc. Membrii acestui partid sunt cei care conștientizează că acest partid trebuie să își regăsească echilibrul. Nu mă gândeam că va fi această soluție. Atunci când PSD a trecut prin perioade de criză a avut capacitatea de a se regrupa. Cred că asta se va întâmpla și acum. S-a pierdut o bătălie și aici vorbesc de alegerile europarlamentare, dar cred că o să ne regrupăm. Eu nu am vorbit cu domnul Dragnea, nu am avut posibilitatea. Nu a existat această solicitare. Dânsul stabilește cu cine discută la telefon", a declarat Carmen Dan.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv, pe 27 mai, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Completul de cinci judecători a menţinut pedeapsa aplicată de instanţa de fond.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.