Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Cercetării reacționează după protestul de la Poșta Română: 'Aștept rezultatele concrete ale Corpului de Control'

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării
Bogdan Ivan

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, spune că încă din prima zi a mandatului a discutat cu sindicatele Poștei Române și a transmis solicitările lor managementului Poștei, cerând o clarificare a situației de conflict.

„Încă din prima zi a mandatului am discutat cu sindicatele Poștei Române, apoi am transmis solicitările lor mai departe managementului Poștei Române, cerând o clarificare a situației de conflict. În prezent, aștept rezultatele concrete ale corpului de control urmând să înaintez rezultatele către Guvernul României”, spune ministrul Bogdan Ivan.

Acesta afirmă, după protestul din fața sediului Poștei Române. că știe faptul că există nemulțumiri, dar și că potențialul pe care îl are Poșta Română este „unul uriaș”.

„Vorbim de o infrastructură națională care, alături de o formă de management extrem de bine organizată, poate să funcționeze foarte bine. Prioritatea mea este să rezolvăm tensiunile din companie cât mai repede, ca oamenii să se întoarcă la lucru, pentru a debloca Poșta Română și și pentru a o aduce la nivelul anului 2023”, a mai spus ministrul.

Un miting de protest a avut loc luni în fața sediului central al Poștei Române. Mitingul a început la ora 9.00 și a ținut trei ore. Protestul a avut loc ca urmare „a situației economice precare în care se află Compania Națională Poșta Română și a procesului de disponibilizare colectivă anunțat la nivelul acesteia”, au precizat reprezentanții BNS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.