Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Cercetării şi Inovării, Şerban Valeca: Nu cred că la orice greşeală dintr-un minister trebuie să îşi dea demisia ministrul

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Ministrul Cercetării şi Inovării, Şerban Valeca, a declarat, luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al Partidului Social Democrat, că nu apreciază ca necesară demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru modul în care a gestionat căutările privind autorul agresiunii sexuale comise pe 5 ianuarie asupra a doi minori, în cartierul bucureştean Drumul Taberei, conform Agerpres.

"Nu mă pricep în munca de poliţie. Poate e prea târziu, poate e prea repede. Nu ştiu să vă spun. (...) Nu cred că la orice greşeală dintr-un minister trebuie să îşi dea demisia ministrul, pentru că nu el a făcut toate procedurile care sunt, probabil, de ani de zile. Sunt reguli, sunt lucruri care apar cu greutate, ca informaţii. Chiar nu cred", a precizat el.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut şefului Poliţiei Române să spună, până miercuri, cât de serioase şi de riguroase au fost testările psihologice în cazul poliţistului de la Brigada Rutieră bănuit de pedofilie, ce calificative profesionale a primit acesta în ultimii ani şi cum a fost posibil ca din 1990 să nu fie observat comportamentul lui. Anunţul a fost făcut luni de purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.