Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Cuc, replică explozivă pentru Ponta: 'Vedeți că după plăcuță, se întoarce pancarta cu ....Monta!!!'

Agerpres
Razvan Cuc

După ce a fost făcut de Ponta "este cel mai şarlatan, mincinos, tupeist şi ineficient dintre toţi" miniştrii Transporturilor, Răzvan Cuc îi dă o replică la fel de dură fostului său coleg de partid. Cuc îi aminteşte lui Ponta că a promis că nu va mai candida în 2016 dacă nu se finalizează autostrada Comarnic-Braşov. Ministrul demis al Transporturilor face trimitere la celebrul slogan obscen la adresa fostului premier, din campania pentru prezidenţiale din 2014.

"“Guralivul-Trădător Dottore” încearcă să facă aceleași diversiuni ieftine!!!!

“Incompetența, frica și necunoașterea îl aduc iarăși în prim-plan pe fostul Prim-Ministru. Am văzut cât de mult se pricepe la construcția de autostrăzi, alea inaugurate în campanie electorală care s-au surpat!”

Celebrul de acum “Dottore” în drept încearcă diversiuni ieftine sau securiste ieșind la rampă să ne vorbescă despre autostrăzi. Păi tocmai el s-a angajat să nu mai candideze în 2016, dacă nu termină autostrada Comarnic-Brașov. Unde îl găsim acum? În Parlament. A uitat, desigur, că s-a dus cu surle și trâmbițe să inaugureze, în plină campanie electorală, o autostradă care s-a surpat. Știu că e supărat că eu stau mereu pe șantier. Am muncit și am lansat proiecte majore de infrastructură de peste 10 miliarde.

Când a afirmat despre cei care au trecut pe la Ministerul Transprorturilor s-a numărat și pe el? Aș fi tare curios să știu cum s-ar autoevalua? Nu e nevoie să-mi răspundă că știu sigur că aș avea o surpriză. Diferența e simplă. Eu am stat pe șantiere, el a stat prin vie sau crame. E clar că cel care face scenete e el. Numai că, domnule Ponta, eu nu uit așa repede.

Domnule Ponta nu mai încercați să fiți jucător, pentru că sunteți trisor și se prinde lumea repede. Cel mai bine ar fi să rămâneți cu ce știti cel mai bine. Cu trădarea și minciuna!!! Puteați face ceva pentru infrastructura din România și pentru români.

Nu vă bucurați prea tare că sunteți la vreo masă de negociere.

Vedeți că după plăcuță, se întoarce pancarta cu ....Monta!!!", scrie Răzvan Cuc pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.