Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu: Am aflat cu surprindere că Festivalul Internaţional de Literatură de la Timişoara a fost respins la finanţare

Inquam Photos/ Octav Ganea
Lucian Romascanu

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, şi-a exprimat vineri surprinderea că Festivalul Internaţional de Literatură de la Timişoara (FILTM) a fost respins la finanţare de către Primăria urbei de pe Bega şi a informat că vor fi găsite soluţii pentru desfăşurarea evenimentului, conform Agerpres.

"Am aflat cu surprindere că Festivalul Internaţional de Literatură de la Timişoara a fost respins la finanţare de către Primăria Timişoara. Un festival aflat la a XI-a ediţie este un festival care şi-a demonstrat valoarea adusă, în primul rând, cetăţenilor oraşului Timişoara. Un festival care a adus în România nume mari din literatura contemporană, laureaţi ai celor mai importante premii internaţionale trebuie să fie finanţat. Un festival de asemenea anvergură nu trebuie să fie împiedicat de criterii birocratice", a scris Romaşcanu pe Facebook.

El a dat asigurări că ministerul va găsi soluţii de finanţare pentru buna desfăşurare a evenimentului.

"Ministerul Culturii a acordat încă de la prima ediţie sprijin financiar acestui festival şi anunţ pe această cale că organizatorii FILTM au depus o cerere de finanţare la Ministerul Culturii şi vom găsi soluţii de finanţare", a adăugat Lucian Romaşcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.