Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Daea are concurent! Experimentul inedit al unui deputat! (Video)

Facebook
Laurențiu Viorel Gîdei

Deputatul PSD de Galați, Laurențiu Viorel Gîdei a inițiat un experiment inedit, care vine în sprijinirea micilor producători agricoli locali.

Postările și filmulețele de pe pagina de Facebook a deputatului Gîdei, prin care  acesta promovează bunătățile autohtone românești, fac deliciul urmăritorilor săi.

Unul dintre filmulețele postate de deputatul de Galați în care promovează modul în care românii de bună-credință se ajută între ei a atras sute de mii de like-uri. Un producător de miere din localitatea Drajna Nouă, aflată pe autostrada A2, a scos la vânzare mierea produsă anul acesta, a pus prețul și o sticlă în care doritorii pot lasa banii pentru mierea cumpărată.

Dornic să îi ajute pe fermierii românii, deputatul Laurențiu Gîdei a început, de ceva vreme  să promoveze, pe pagina sa de Facebook, produsele agricultorilor care nu au forța necesară pentru a-și face publicitate și nici nu vor să-și vândă munca grea și cinstită pe doi bani samsarilor.

De altfel, de sprijinul deputatului Gîdei se bucură și operatorii din turism. Deputatul de Galați îi provoacă, tot pe Facebook, pe români să își cheltuiască banii în România și să cumpere produse fabricate în România.

Deputatul Gîdei și-a manifestat de nenumărate ori interesul pentru sprijinul micilor antreprenori și întreprinzători români, cunoscute fiind desele întâlniri pe care le are cu aceștia, precum și insistențele cu care cere soluții și măsuri pentru fermieri, mai ales acum, pe perioada secetei care a calamitat multe județe din România, inclusiv Galațiul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.