Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de externe al Ucrainei: Cazul Ceaus nu trebuie folosit de Rusia pentru a crea tensiuni între Ucraina și Republica Moldova

stiri.md
Dmitri Kuleba ucraina externe

Miniștri de externe ai Ucrainei și Republicii Moldova, Dmitri Kuleba și Aureliu Ciocoi, consideră că situația în jurul judecătorului Nikolai Ceaus nu trebuie să devină pentru Rusia un motiv de tensiuni în relațiile celor două state, scrie știri.md

„Eu și colegul meu moldovean am fost ieri pe deplin de acord că situația cu judecătorul Ceaus în niciun caz nu trebuie folosită de o parte terță, anume de către Federația Rusă, pentru a certa Ucraina cu Republica Moldova și pentru a fi create tensiuni în relațiile noastre”, a declarat Dmitri Kuleba.

El a mai declarat, că vizita ministrului de Externe al Republicii Moldova la Kiev, a coincis cu publicarea unui video cu judecătorul Ceaus.

„Știți, în anchetele penale există un concept de „noi circumstanțe descoperite”, iar această secvență video, fără îndoială este o asemenea „circumstanță” și necesită o analiză suplimentară și schimbă tabloul general creat de mass-media din R. Moldova și cele pro-ruse, impunând o altă realitate opiniei publice”, a declarat Kuleba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.