Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de externe iranian îl acuză pe John Bolton, consilierul pentru securitate naţională al lui Donald Trump, de complot pentru război

John Bolton

Ministrul de externe iranian Mohammad Javad Zarif l-a acuzat pe John Bolton, consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui Statelor Unite Donald Trump, de complot pentru a porni un război împotriva Iranului, marţi într-o postare pe Twitter, citată de agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan surprinde! Reacție legată de principalul rival

"Vreau să ştiu de ce cei cu dovezi că detestă diplomaţia sunt brusc interesaţi de discuţii? Citiţi doar reţeta lui @AmbjohnBolton din 2017 pentru distrugerea #JCPOA", a scris Zarif, adăugând un link la un articol din 2017 scris de Bolton în National Review. Planul Comun şi Cuprinzător de Acţiune sau JCPOA este acordul nuclear istoric din 2015 semnat de Iran cu puterile mondiale.

Citește și: Antenele mută în forță! Cine vine la conducere, începând cu această lună

"Iranul nu a părăsit niciodată masa de negocieri. #B_Team a retras SUA, în timp ce complotează pentru război", a adăugat Zarif.

Zarif a declarat în trecut că o "echipă B", care îi include pe Bolton, un adept al liniei dure împotriva Iranului, şi prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, l-ar putea provoca pe Trump să intre într-un conflict cu Teheranul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.