Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Externe, mesaj emoționant după vaccinare: 'Am suferit foarte mult...'

mae.ro
Bogdan Aurescu

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a transmis un mesaj emoționant după ce s-a vaccinat: „Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar și mai mult am suferit anul trecut, înainte ca mama mea să moară pentru ca nu am putut să o îmbrățișez și să o sărut”.

Dan Barna și Kelemen Hunor, după ce s-au vaccinat: 'Este singura cale prin care putem să ieşim din pandemie' / 'Nu există niciun pericol, este un vaccin modern'

„Am să dau un mesaj personal. Luna trecută, în decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Nu a murit din cauza COVID-19, ci din cauza unei alte afecțiuni. În toată viața sa profesională mama a lucrat în cercetare medicală. De multe ori s-a confruntat cu bacterii și virusuri periculoase și am învățat de la ea și din cărțile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populației. Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar și mai mult am suferit anul trecut, înainte ca mama mea să moară pentru ca nu am putut sa o îmbrățișez și să o sărut”, spune Bogdan Aurescu.

El a făcut un apel pro-vaccinare.

„Vă rog să decideți să vă vaccinați. În felul acesta vă puteti îmbrățișa fără grijă parintii și bunicii, în felul acesta vom fi cu toții sănătoși și vom putea să circulam peste granițe fără grijă. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a asigura călătoria fără probleme a cetățenilor români în afara țării”, adaugă ministrul de Externe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.