Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici: 'Mie mi se pare deja o exagerare foarte mare, la care nu trebuie să se ajungă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Eugen Teodorovici

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat luni că PSD are dreptul să facă miting pentru a-şi exprima punctul de vedere, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Monica Macovei aruncă 'bomba' în scandalul demiterii lui Kovesi. Somație pentru președintele CCR, Valer Dorneanu

"Este vorba de a susţine, să spunem... presupun că şi noi avem dreptul să susţinem ceva, că tot timpul văd şi trec prin faţa Guvernului (...). Este o abordare democratică în condiţiile în care se respectă şi legea, e un spaţiu în care totuşi... Dincolo de asta, cred că şi noi avem dreptul să avem un astfel de lucru pentru a ne exprima punctul de vedere, pentru a spune tot ce credem, pentru a apăra anumite investiţii care astăzi poate sunt, nu ştiu, mi se pare sincer foarte-foarte periculos să induci ideea că o structură precum Curtea Constituţională ar fi oarecum, nu ştiu, infestată, să spunem, politic. Mie mi se pare deja o exagerare foarte mare, la care nu trebuie să se ajungă", a afirmat Teodorovici la Palatul Parlamentului, întrebat dacă a înţeles de ce iese PSD sâmbătă în stradă pentru a face un miting.

Întrebat dacă la miting se va îmbrăca în alb, ministrul de Finanţe a menţionat că albul "este de fapt o non-culoare" care îl prinde foarte bine.

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a anunţat că sâmbătă seară va fi organizat un miting "împotriva abuzurilor de mai mult timp" şi a încălcării principiilor statului de drept. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv Naţional al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.