Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne: '21.500 de angajați ai ministerelui vor veghea la buna desfășurare a manifestărilor culturale în noaptea de Revelion'

MAI
Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, marți, la videoconferința pe care o are cu prefecții din țară, că, în noaptea de Anul Nou, sunt programate 180 de manifestări culturale, la nivel național, fiind mobilizați 21.500 de angajați ai ministerelui, potrivit Mediafax.

„Așa cum la nivel național evaluăm situația, în sensul că avem pregătite deciziile, intervențiile, tot ce ține de nivelul cadrelor care sunt în misiune. În această seară sunt raportate 180 de manifesări culturale cu prilejul Anului Nou, la care vor participa 320.000 de persoane, estimativ. Sunt mobilizați la nivelul întregii țări 21.500 de lucrători: ofițeri, subofițeri și alte cadre și atunci fiecare dintre dumneavoastră, pentru că toate județele sunteți parte din acest întreg al misiunilor, trebuie să vă faceți datoria”, le-a spus Vela, prin videoconferință, prefecților.

Citește și: Ministrul Muncii, experiență inedită: a sunat incognito la Casele de pensii din țară. A descoperit o situație ULUITOARE

Marți dimineața, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, are loc o ședință, în sistem videoconferință, cu prefecții și șefii structurilor centrale și teritoriale ale MAI, condusă de ministrul Marcel Vela, pentru coordonarea activităților și dispunerea de măsuri specifice sezonului rece.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.