Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne acuză că e o 'DIVERSIUNE' protestul polițiștilor: 'Au căzut în capcană'

MAI
Marcel Vela

Ministrul interimar la Interne, Marcel Vela, a declarat  că protestul politiștilor, chiar în ziua prezentării Bilanțului  MAI în prezența președintelui Klaus Iohannis, „e o diversiune”, întrucât sindicatele din Poliție stiu că salariile nu pot fi majorate, având în vedere că nu există, în prezent, un Guvern plin, care să poată emită OUG în domeniu.

Citește și:  ZIUA Z la PSD. Se va decide cu toate cărțile pe masă - ANTICIPATE sau Guvernul Cîțu. Care sunt riscurile și cum afectează deciziile procurorilor deciziile

„Problema e următoarea: în februarie am pus în dezbatere un act normativ pentru politiști. Stiți că în urma moțiunii de cenzură suntem un Guvern interimar. Ca să dăm OUG, cum solicita dânsii, trebuie să fim un guvern plin. Ei știu că e imposibil. (...) E o diversiune si au căzut în această capcană. Sindicatele au stricat acest eveniment frumos”, a spus Marcel Vela.

Mai multe zeci de polițiști protestează, marți, în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în ziua în care urmează să fie prezentat bilanțul instituției pentru anul 2019, iar la eveniment va participa ministrul Marcel Vela, dar și Klaus Iohannis. Oamenii legii cer salarii mai mari.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.