Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne anunță noi reguli pentru persoanele de peste 65 de ani

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că persoanele de peste 65 de ani vor putea merge să-și rezolve problemele medicale pe toată durata zilei. De asemenea, în intervalul orar 20.00-21.00 vor putea ieși să își plimbe animalele de companie.

Vezi și: Povestea TERIBILĂ a femeii de 27 de ani, cea mai tânără victimă din România: A fost plimbată între spitale, după ce a fost la înmormântarea mamei sale

”În primul rând, am clarificat cu privire la circulația persoanelor de peste 65 de ani iun inteval orar în care pot să își rezolve și probleme natură medicală, deplasare care se poate face folosind mijloace proprii, ale familiilor sau autovehicule medicale.

Toate acestea făcându-se în intervalul orar normal, adică pe toată durata zilei.

Am permis deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 20.00-21.00 pentru persoanele de peste 65 de ani pentru a asigura nevoile animalelor de companie. Pentru această deplasare nu este nevoie de declarație pe proprie răspundere.

Totoadă, pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani am clarificat condițiile în care pot fi sprijinite de către operatorii economici, astfel încât în intervalul cuprins între orele 11 și 13 să faciliteze accesul persoanelor de peste 65 de ani.”, a spus Marcel Vela.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.