Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne aruncă bomba: 'Dosarul 10 august ar putea fi desecretizat chiar astăzi'

Kanal D
protest 10 august

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat la Europa FM că dosarul privind intervenția jandarmilor în Piața Victoriei, la 10 august anul trecut, va fi desecretizat în această săptămână.

Citește și: Deciziile CCR anulează achitarea lui Mircea Drăghici şi Constantin Nicolescu: Dosarul se rejudecă de la zero

„Va fi desecretizat în această săptămână. Dosarul ar putea fi desecretizat chiar miercuri. Este posibil în orice moment să-l desecretizăm. Sunt câteva proceduri în care sunt implicate și alte instituții. Dar răspunsul meu de ministru al Afacerilor Interne este 'Cât mai repede. Până vineri, cel târziu'. Trebuie să comunic și cu aceste instituții pentru a primi un aviz de desecretizare. Veți afla toată derularea evenimentelor, implicarea instituțiilor și tot ceea ce conține respectivul raport”, a spus marți ministrul Marcel Vela, la Europa FM.

Mii de bătrâni, femei și copii au avut de suferit în Piața Victoriei în 2018, după ce jandarmii au intrat în forță în oameni, în încercarea de a evacua centrul Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.