Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne, Carmen Dan, PRIMA REACŢIE la vestea că are plângere penală

Inquam Photos / George Calin
carmen dan pg

Ministrul de Interne Carmen Dan nu are nici cea mai vagă idee că pe numele său a fost depusă o plângere penală. Asta a declarat şefa de la Interne, vineri, la Târgovişte, într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.

''Aud prima dată la dumneavoastră informaţia asta. Dacă aşa s-a întâmplat... Nu m-a informat nimeni, ştiţi ce activitate am avut astăzi, această activitate continuă. Poate e o ştire pe surse, poate cineva a depus plângere, eu sunt un cetăţean care respectă legea'', a spus ministrul Carmen Dan.

Întrebarea i-a fost adresată ministrului de jurnalişti în contextul în care în mass media au apărut informaţii conform cărora ministrul Carmen Dan a fost reclamată de un protestatar pentru că a făcut publice informaţii dintr-un dosar în curs de cercetare.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, se află, vineri, în judeţul Dâmboviţa, unde, la sediul prefecturii, s-a întâlnit cu conducerile instituţiilor din judeţ subordonate ministerului, apoi a mers la Văleni, unde s-a întâlnit cu proprietarii caselor afectate de alunecări de teren. Vicepreşedinte al PSD, Carmen Dan, are programate pentru vineri şi întâlniri cu membri şi simpatizanţi ai partidului în Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.