Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne: Doar uniţi ne vom atinge obiectivele de ţară

lucian bode
"Sărbătoarea naţională ne aduce mai aproape român cu român, om cu om! Este o zi specială în care ne arătăm recunoştinţa faţă de cei care, de-a lungul istoriei, şi-au împletit propriul destin cu cel al ţării pentru ca visul unităţii naţionale româneşti să devină realitate. Această zi este despre asumare şi responsabilitate, despre patriotism şi sacrificiu, despre onoare şi demnitate - o zi în care se cuvine să-i omagiem pe cei pe care istoria i-a reţinut ca unificatori ori întregitori, repere de moralitate, determinare şi curaj", a scris Bode, joi, pe pagina sa de Facebook.

În opinia sa, "Ziua Naţională a României reprezintă şi un îndemn pentru fiecare dintre noi de a continua procesul de consolidare şi modernizare a statului român, de a intensifica eforturile pentru ca ţara noastră să aibă locul pe care îl merită în rândul statelor lumii".

"Ministerul Afacerilor Interne, ca parte a arhitecturii instituţionale naţionale de securitate, rămâne consecvent angajamentului de apărare a siguranţei românilor şi un partener de încredere al structurilor naţionale şi internaţionale în diverse formate de cooperare. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România", transmite ministrul Lucian Bode

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.