Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne îi laudă pe români: 'Sărbătorile de Paşte, cele mai sigure din ultimii patru ani; toţi indicatorii au fost în scădere'

Inquam Photos / Octav Ganea
lucian bode

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat vineri, că sărbătorile de Paşte au fost cele mai sigure din ultimii patru ani, precizând că toţi indicatorii, de la infracţionalitate, la accidente rutiere grave, au fost în scădere. El a menţionat că românii au respectat măsurile de protecţie sanitară şi au înţeles doar în acest mod putem reveni la normalitate.

“Sfintele Sărbători de Paşte de săptămâna trecută au fost cele mai sigure din ultimii patru ani. Mă uit pe toţi indicatorii legaţi de infracţionalitate, de accidente rutiere grave, absolut toţi indicatorii au fost în scădere şi sunt mai mici din ultimii patru ani. Asta înseamnă că românii au respectat măsurile de protecţie sanitară. Românii au înţeles într-o mare, mare majoritate că numai respectând aceste măsuri putem să revenim la normalitate”, a declarat Lucian Bode.
El a mai afirmat că în ultimele 24 de ore la nivel naţional au fost aplicate amenzi în valoare de 800.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor sanitare.
“În ultimele 24 de ore MAI a avut în teren efective într-un număr foarte important, peste 25.000. În aceste condiţii au fost aplicate în continuare sancţiuni, spre exemplu, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate sancţiuni de aproximativ 800.000 de lei la nivel naţional. Suntem pregătiţi, în continuare suntem în teren, suntem în stradă, să transmite un mesaj cât  se poate de simplu, respectaţi măsurile de protecţie sanitară, rolul nostru este de prevenţie, rolul nostru este să limităm răspândirea acestei epidemii”, a afirmat ministrul de Interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.