Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne, precizări de ULTIMĂ ORĂ despre colaborarea cu SRI

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Carmen Daniela Dan

Carmen Dan, propusă pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne, a afirmat, joi, la audierile din comisiile parlamentare de specialitate, că în acest moment colaborarea MAI cu SRI este foarte bună, existând un sistem adecvat pentru schimbul de informaţii.

Ea a răspuns în acest sens unei întrebări venite din partea unui membru al comisiei, care dorea să ştie dacă a avut loc o schimbare de procedură, după "sincopa în comunicarea" cu SRI, apărută în timpul protestelor din Piaţa Victoriei faţă de OUG 13.

Citește și: Dragnea 'pune TUNURILE' pe ministrul propus al Finanțelor, după declarația acestuia: 'O PROSTIE'

"În ce priveşte acele SMS-uri, eu nu am făcut în acel moment decât să spun adevărul. Au fost, într-adevăr, situaţii în care s-au primit acele SMS-uri. Nu le-am primit eu, le-a primit un secretar de stat de la nivelul ministerului, care privea unele informaţii care nu ţineau de planul operativ neapărat, erau informaţii cu caracter general pe care noi le deţineam. Din acel moment am avut o discuţie aplicată şi constructivă şi pot să spun că în acest moment colaborarea cu SRI este o colaborare foarte bună, în sensul că există un schimb de informaţii, folosim un sistem adecvat pentru acest schimb de informaţii şi, întotdeauna, atunci când se impune în plan operativ, comunicăm şi lucrurile acestea se desfăşoară foarte bine", a precizat ea, potrivit Agerpres.

Citește și: SCANDAL în Parlament: PNL solicită AMÂNAREA ședinței de plen

Ulterior, într-o declaraţie acordată presei, ea a vorbit despre evaluarea îndeplinirii programului de guvernare, la nivelul MAI, în timpul Guvernului Grindeanu.

"Măsurile pe care dvs le consideraţi neîndeplinite sunt măsuri care se află în diferite stadii de implementare. Unele sunt chiar în procedură de avizare. O singură măsură a fost trecută ca neîndeplinită - acea măsură nu are termen de finalizare. Vorbim de legea Arhivelor Naţionale, care este finalizată şi în perioada următoare ea se va afla în dezbatere publică şi apoi în Parlament. (...) Dvs consideraţi că a fost o evaluare negativă? Eu am informaţii că nu a fost o evaluare negativă", a spus ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.