Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne taie în carne vie: Subsecretarul de stat, care a venit pe pile, să fie trimis din nou într-o secție de poliție'

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, la Digi24, că, având în vedere Raportul privind intervenția în forță a Jandarmeriei la mitingul din 10 august, va cere retrimiterea subsecretarul Mihai Valeriu ca șef de post.

„Primele mele decizii sunt  retrimiterea acestui subsecretar de stat, care a venit pe pile, în cel mai scurt timp, am si eu motivul oficial acum, să fie șef de birou înt-o secție de politie. Si dacă DIICOT îl va considera vinovat atunci nu mai are ce cauta în politie.

Eu nu comentez declarațiile de la PSD. Sunt specialiști în fake news. Dacă dl. Fifor ar fi desecretizat acest raport, el ar fi fost trimis la DIICOT și DIICOT le-ar fi folosit în ancheta penală. Ancheta penală se și putea finaliza și aum ar fi fost public. (...) Toate instituțiile care au fost solicitate de către mine au dat avize în câteva zile, chiar și în câteva ore. Dl. Mihai Fifor ar trebui să prezinte solicitarea către acele instituții și refuzul instituțiilor”, a mai spus Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.