Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne trimite corpul de control la Vrancea, după ce o fată a fost lăsată de izbeliște de polițiști

Guvernul Romaniei
Mihai Fifor

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunță că trimite Corpul de Control la Vrancea, unde un polițist i-a spus unei tinere că nu are echipaje de Poliție disponibile. „Cine a greșit pleacă acasă”, a spus Fifor.

Citește și: VIDEO ȘOCANT - Klaus Iohannis nici măcar nu se uită la militarul care a leșinat în spatele lui

„Nu am niciun fel de toleranță față de astfel de situații. Luni dimineața Corpul de Control al Ministerului de Interne va fi prezent la Vrancea pentru a vedea ce s-a întâmplat acolo. De îndată ce vom avea rezultatele acestui control, le vom face publice. Dacă s-a greșit, cine a greșit pleacă acasă”, a declarat Mihai Fifor.

La aceeași conferință de presă, susținută la Iași, premierul Viorica Dăncilă a declarat că își menține declarați potrivit căreia va duce un adevărat război împotriva criminalității.

Joi, polițiștii din Vrancea au început o anchetă, după ce o fată a sunat la 112 și ar fi cerut ajutor, iar un dispecer i-ar fi răspuns că nu are echipaje disponibile pentru a-i oferi asistență.

„La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, conducerea a dispus verificări prin structura specializată, structura de control intern, urmând ca în funcție de rezultatul verificărilor să se dispună măsurile legale care se impun”, declara purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, o tânără județul Vrancea a sunat la 122 și a solicitat ajutorul polițiștilor, dar polițista i-ar fi spus că nu are echipaje disponibile. Polițista i-ar fi spus fetei că nu știe în cât timp poate să direcționeze un echipaj către locul apelului, deoarece polițiștii sunt angrenați în mai multe misiuni.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.