Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Dezvoltării, despre reducerile de cheltuieli cerute de Ciucă: 'Sunt zone în care nu avem cum să scădem'

administratie.ro
Adrian Vestea

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a declarat miercuri despre măsurile de reducere a cheltuieilor cerute de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, că nu vor avea solicitări de suplimentare a cheltuielilor ministerului, decât cele vizând investiţiile, precizând că este vorba de cheltuielile de personal sau cheltuieli cu consumabile, chiar şi cele cu carburanţii.

”Există la nivelul tuturor ministerelor astfel de planuri, evident fiecare în funcţie de priorităţile pe care le avem, sunt zone în care nu avem cum să scădem toate aceste cheltuieli şi mă refer la faptul că în perioada în care implementăm toate aceste proiecte care sunt pe fonduri europene, avem nevoie de un necesar de personal, de persoane care să poată duce la lansarea ghidurilor şi la contractarea acestor proiecte iar apoi la decontarea în momentul în care au fost verificate, a acestor cheltuieli”, a spus ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, la sediul PNL, întrebat ce măsuri va lua pentru a reduce cheltuielile pentru menţinerea în ţinta de deficit.

Întrebat de unde va tăia, ministrul dezvoltării a spus: „Nu vom avea solicitări de suplimentare a cheltuielilor ministerului, decât cele vizând investiţiile. Deci nu avem cheltuieli de personal sau cheltuieli cu consumabile. Nu o să avem astfel de solicitări”.

Despre economiile la carburant, Veştea a afirmat că ”acestea sunt cu siguranţă o serie de măsuri, pentru a nu perturba activitatea pe care o avem la nivelul ministerului”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.