Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, candidatul PNL la Primăria Focşani: 'Suntem gata de schimbare'

Inquam Photos / Octav Ganea
ion stefan

Ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, candidatul PNL la Primăria Focşani, a declarat că a venit la vot cu dorinţa de schimbare şi şi a exprimat speranţa că vrâncenii vor decide la acest scrutin o administraţie ”cu faţa la cetăţean”, potrivit news.ro.

Ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, care candidează la funcţia de primar al Focşaniului a declarat că ziua de 27 septembrie este o zi mare pentru România şi speră să devină o zi istorică pentru Vrancea.

Citește și: Dolarul american se va prăbuşi până la sfârşitul lui 2021 - economist

”Suntem gata de schimbare. Am purces la dreptul constituţional şi mi-am executat dreptul de vot. Îndemn vrancenii să facă acelaşi lucru. E o zi mare pentru România şi sperăM să fie şi pentru Vrancea. Sper într-o schimbare. Într-o deschidere totală a oraşului Focşani şi a judeţului. Îmi doresc să spunem că data de 27 septembrie a fost o zi istorică şi va rămâne in istorie ca momentul în care focşănenii şi-au hotărât o altă soartă. Putem şi în Vrancea, cum s-a întâmplat la Cluj, la Oradea, să aducem o administraţie cu faţa la cetăţean. Ne dorim o schimbare profundă în administraţia vrânceană”, a declarat ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, candidat la Primăria Focşani.

Este pentru a doua oară când parlamentarul vrâncean liberal candidează pentru câştigarea Primăriei. În anul 2016, el a pierdut alegerile în faţa social-democratului Cristi Misăilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.