Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Economiei a numit la Conversmin un director general care are cazier fiscal

verticalonline.ro
grafit mina mineri

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a numit la Conversmin, societatea care se ocupă cu închiderea și conservarea minelor, un director general interimar care are cazier fiscal, în urma săvârșirii unor fraude fiscale și, prin urmare, nu poate exercita funcția pe care a fost numit.

Grigore Gîrjoabă a fost numit director general interimar la Conversmin în luna noiembrie 2022, iar pe 5 ianuarie 2023 Oficiul Național al Registrului Comerțului a respins împuternicirea acestuia la conducerea companiei care se ocupă de închiderea și conservarea minelor, motivând că noul director are fapte înscrise în cazierul fiscal și prin urmare nu poate conduce Conversmin.

Decizia ONRC este executorie, iar ministrul Florin Spătaru trebuie să caute din nou în pepiniera cu specialiști a PSD pentru a găsi un director general la Conversmin care să fie compatibil cu funcția.

Grigore Gîrjoabă a mai ocupat pentru câteva luni funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării în guvernul Viorica Dăncilă și anterior a fost consilier la Parlament și la Primăria sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.