Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Economiei: Discutăm cu companiile relocarea în România din Ucraina şi alte zone

Radu Pop
b1tv.ro
Florin Spataru

Autorităţile discută cu companiile şi se fac paşi importanţi pentru a facilita relocările în România, fie din zona de conflict din Ucraina, fie din alte zone, precum Asia, se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei, remis, luni, Agerpres.

"Mandatul meu, ca ministru al Economiei, urmăreşte reindustrializarea României şi consolidarea relaţiilor cu partenerii economici. Investitorii străini au nevoie de date concrete, transparente pentru ca România să figureze în topul alegerilor companiilor pentru relocare, fie ca vorbim despre cele aflate în zona de conflict în Ucraina, fie cだdiscutăm de relocarea de businessuri din alte zone, precum Asia", a declarat ministrul de resort, Florin Spătaru.

El a avut luni o întâlnire cu reprezentanţii firmei Leoni Wiring Systems, pentru a discuta despre provocările din industria auto, Leoni Wiring Systems activând ca furnizor de soluţii în industria construcţiilor de autovehicule.

"Totodată, obiectivul meu principal este susţinerea companiilor şi înlesnirea tranziţiei la industria viitorului bazată pe energia verde", a precizat Spătaru.

În cadrul întâlnirii au fost discutate şi subiecte precum climatul investiţional, dar şi reducerea dependenţei de materiile prime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.