Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Au fost produse 120.000 de măşti în Maramureş. Vom ajunge la 500.000 pe zi

Facebook
virgil popescu

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, luni, că au fost produse primele 120.000 de măşti în fabrica din Maramureş, iar din 15 aprilie producţia va ajunge la 500.000 de măşti pe zi, anunță MEDIAFAX.

În curând vor putea fi găsite mai multe măşti fabricate în România. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat că au fost produse primele 120.000 de măşti în Maramureş, iar din 15 aprilie urmează ca producţia să crească şi să se ajungă la 500.000 de măşti pe zi pentru populaţie, iar alte 150.000 pentru spitale.

Citește și: Document făcut public de Dumitru Coarnă! Și fără măști de protecție, polițiștii sunt obligați să intre în misiuni cu persoane infectate cu coronavirus

„Ieri (duminică – n.r.) a fost pusă în funcţiune prima linie de producţie în Maramureş. Capacitatea de producţie este de 150.000 de măşti pe zi (...). Au ajuns deja la o producţie în prima zi de 110.000-120.000. Sunt convins că în câteva zile vor ajunge la producţia normală (...) Din 15 aprilie vom avea acolo producţie de 500.000 de măşti pe zi pentru populaţie şi 150.000 de măşti pe zi pentru spitale”, a spus Popescu.

Ministrul Economiei a precizat, de asemenea, că a discutat cu un producător de nebulizatoare în spaţiu şi în curând România va avea și astfel de echipamente, care vor putea fi folosite în zona bolnavilor de COVID-19.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție îl atacă pe Streinu-Cercel: Dacă un ‘specialist’ gândea așa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.