Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Educaţiei afirmă că aproximativ 5.000 de copii din şcolile care sunt în scenariul galben sau roşu nu au acces la internet sau dispozitiv electronic

sursa foto: Evenimentul Regional al Moldovei
scoala online

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat că aproximativ 5.000 de copii din şcolile care sunt în scenariul galben sau roşu nu au acces la internet sau la un dispozitiv electronic, dar a afirmat că din 9 septembrie începe distribuţia a 82.000 de tablete, anunță news.ro.

Monica Anisie a fost întrebată, marţi seara, la Digi 24, câţi elevi din cele 453 de localităţi care se încadrează în scenariul roşu sau galben nu au conexiune la internet sau acces la un dispozitiv electronic.

Citește și: Scandal de proporții! USR-PLUS sare la gâtul PNL. Alianța se teme de ‘inventarul traseiștilor’ făcut de liberal

“Am făcut această verificare. Am discutat cu directorii unităţilor de învăţământ, nu pentru că nu aş fi avut încredere în ceea ce îmi spuneau inspectorii şcolari generali, dar pentru că am dorit să discut şi cu dumnealor, să văd care este starea de spirit în şcolile respective. La momentul acesta sunt 4.925 de elevi. Însă avem şi o veste bună. Din data de 9 septembrie se pot duce tabletele, cele 82.000 de tablete pentru cele trei loturi câştigătoare prin licitaţia pe care a realizat-o ONAC. Nu au fost contestaţii, deci vor fi 82.000 de tablete care vor pleca spre unităţile de învăţământ”, a declarat Monica Anisie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.