Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Educației anunță când va începe școala și ce se întâmplă cu examenele naționale

Inquam Photos / Octav Ganea
monica anisie

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a informat, printr-o postare pe Facebook, că "în scurt timp'' Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC) va transmite ce se va întâmpla cu examenele naţionale, când vor putea fi reluate cursurile şi care vor fi deciziile cu privire la susţinerea licenţei, dizertaţiei, titularizării şi examenelor pentru gradele didactice.

Citește și: Streinu Cercel solicită convocarea CSAT: 'E momentul ca președintele României să se implice în mod direct. Nu mai avem timp'

În postarea făcută sâmbătă seara pe pagina sa de Facebook, ministrul Anisie subliniază că în spaţiul public circulă tot felul de ştiri false, iar toţi actorii din sistemul de educaţie trebuie să aibă grijă să se informeze din surse oficiale.

"În zilele acestea, mai mult decât oricând, ar trebui să fim mai buni, mai atenţi şi mai înţelepţi şi să nu credem orice ştire falsă!!! Dragi elevi şi studenţi, stimaţi colegi, fiţi atenţi că în spaţiul public circulă tot felul de ştiri false! Nu vă lăsaţi manipulaţi şi informaţi-vă din surse oficiale! Vă rog să aveţi încredere că, în scurt timp, MEC va transmite ceea ce se va întâmpla cu examenele naţionale, când vom putea relua cursurile şi care vor fi deciziile cu privire la susţinerea licenţei/dizertaţiei/titularizarii/examenelor pentru gradele didactice etc", afirmă ministrul Monica Anisie în mesajul său.

Totodată, ea subliniază că toate aceste decizii privind sistemul de educaţie pentru următoarea perioadă "depind de evoluţia pandemiei de COVID-19".

"Cum bine se ştie, toate acestea depind de evoluţia pandemiei cu COVID-19!! Vă propun să ne asigurăm că suntem în siguranţă şi sănătoşi!", a mai spus ministrul Monica Anisie.

Potrivit comentariilor postate pe Facebook faţă de mesajul său, în diverse reţele de socializare au circulat în ultimele zile informaţii false atribuite Ministerului Educaţiei, potrivit cărora cursurile aferente semestrului II s-ar relua în data de 15 mai şi ar dura până pe 24 iulie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.