Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Educației anunță măsuri drastice în învățământ: 'Vom lua măsuri, exact ca în primăvară, când am eliminat tezele'

Inquam Photos / Octav Ganea
scoala distantare

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat, vineri, în cadrul emisiunii Viitor cu Clasă de la Stirile ProTV că tezele ar putea fi eliminate în anul școlar 2020-2021.

“Vom lua măsurile care se impun în funcție de situația creată, etapă cu etapă. Dacă va fi necesar, vom lua măsuri. Exact cum am făcut și în primăvară, când am luat decizia de a elimina tezele pentru că nu exista posibilitatea de a susține aceste examene”, a explicat Monica Anisie, întrebată dacă tezele ar putea fi eliminate în anul școlar 2020-2021.

La 8 luni de la momentul în care elevii şi profesorii au trecut la școala online din cauza pandemiei de coronavirus, ministrul Educaţiei anunţă un ordin care prevede normele de desfăşurare a orelor online.

Citește și: De ce trebuie ANULAT pelerinajul de la Sf. Dimitrie - argumentele unei asociații: scrisoare deschisă către patriarhul Daniel, Arafat, Berbeceanu, Vela și Tătaru

Acest ordin prevede reducerea drastică a materiei, renunţarea la anumite capitole de la diferite materii, adaptarea programei pentru predarea digitală, scurtarea orarului pentru elevi astfel încât să nu mai petreacă multe ore în faţa calculatorului, dar şi predarea multidisciplinară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.