Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Educației, Monica Anisie, predă la un liceu din București: 'Si eu predau online. Îmi doresc să fiu alături de colegii mei'

Inquam Photos / George Calin
Monica Anisie

Monica Anisie, ministrul Educaţiei, a declarat, că predă online cursurile de limba şi literatura română la Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Bucureşti, care se află în scenariul roşu, informează romaniatv.net

"Şi eu predau online pentru că Bucureştiul se află în scenariul roşu. Predau şi eu la clasa a cincea la Colegiul Naţional de Informatică «Tudor Vianu» tocmai pentru că îmi doresc să fiu alături de colegii mei", a afirmat Monica Anisie, la postul B1 TV.

Ministrul Educaţiei a mărturisit că predă în continuare şi nu crede că va întrerupe acest lucru "pentru că mă voi întoarce dintr-o funcţie tot în spaţiul şcolii".

Citește și: EXPERIMENT făcut pe populație, în plină pandemie: cum se TESTEAZĂ gradul de conformare al cetățenilor

Întrebată ce feed-back a primit din partea elevilor privind modul în care se face şcoala online, Anisie a afirmat:

"Copiii îşi doresc să vină la şcoală. Există această dorinţă şi nevoia de suport emoţional. Copiii îşi doresc să fie alături de colegi.

Nu sunt cu părinţii, dar cei din clasele primare, de la clasa pregătitoare până la clasa a patra, este clar că au nevoie de această susţinere", a spus ministrul Educaţiei.

Anisie a reaminit că "dacă intră în scenariul roşu o şcoală, părinţii pot alege să rămână acasă timp de 14 zile dacă nu au cu cine să stea acasă".

"În Guvern a fost realizată o ordonanţă prin care părinţii pot primi 75 la sută din salariu. Angajatorul ar trebui să înţeleagă că trăim cu toţii o situaţie dificilă, cu care nu ne-am mai confruntat", a explicat ministrul Educaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.