Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Educației, părinților care se tem să-și trimită copiii la școală: 'Pot face ceva într-adevăr util pentru ai lor copii, pot să se vaccineze'

Inquam Photos / Octav Ganea
Sorin Cîmpeanu

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat duminică seară, la Digi24, că "nimeni nu are dreptul să se joace" cu elevii, iar şcolile să fie închise şi redeschise din două în două săptămâni.

Întrebat dacă a fost luată în considerare varianta unui învăţământ online pentru 3-4 săptămâni, până ar trece valul actual al îmbolnăvirilor, Cimpeanu a replicat:

  • "Nimeni nu are dreptul să se joace cu aceşti copii din şcoală, închide şcoala, deschide şcoala. Şcoala este o activitate esenţială. Şcoala stă la baza tuturor lucrurilor. Copiii au plătit destul într-un an şi jumătate pentru erorile făcute de adulţi, de noi, adulţii. Copiii au suferit pierderi enorme, care în mare parte nu pot fi recuperate, o spun cu toată răspunderea, nu avem dreptul să ne jucăm de-a închide şcoala, deschide şcoala din două în două săptămâni".

El a susţinut că părinţii care se tem să îşi mai trimită copiii la şcoală "pot face ceva într-adevăr util pentru ai lor copii, pot să se vaccineze, şi părinţii şi bunicii şi atunci vor contribui la siguranţa elevilor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.