Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOICOT TOTAL Încă doi miniștri au anunțat că NU VOR VOTA la referendum

Inquam Photos/ Octav Ganea
referendum vot

Ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, şi ministrul Turismului, Bogdan Trif, au declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că vor vota la alegerile europarlamentare, dar nu şi la referendum.

"Merg la alegeri, (...) este o datorie cetăţenească şi cred că este obligaţia mea de cetăţean să merg. Am spus înainte de a se fi stabilit, să spunem cu precizie, referendumul şi spun şi acum opinia mea, că nu trebuie să amestecăm alegerile cu niciun referendum, pentru că pare că este cuplată alegerea pentru Parlamentul European cu referendumul ca să avantajeze pe cineva şi dezavuez o asemenea intenţie. Ca urmare, nu voi participa la referendum", a precizat ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, informează agerpres.ro.

Citește și: Ordin pe țară! Mișcarea făcută de Liviu Dragnea

Prezent la aceeaşi conferinţă de presă, ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunţat că nici el nu va vota la Referendum.

"O să merg la alegeri, o să merg şi la referendum, dar nu o să iau de data aceasta niciun buletin de vot, pentru că este un referendum politic, încearcă să denatureze alegerile, votul românilor la referendum", a explicat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Citește și: Liviu Dragnea a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu prețurile

Ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, alături de liderul PSD Sibiu, ministrul Turismului, Bogdan Trif, au făcut mai multe vizite vineri, în judeţul Sibiu.

Andronescu s-a întâlnit şi cu o parte din profesorii şi directorii din judeţ. Ambii miniştrii au infirmat informaţia potrivit căreia ar fi fost schimbaţi directori de instituţii de învăţământ pentru că ar fi refuzat să devină membri PSD.

Citește și: Simona Halep ar putea pune mâna pe o sumă uriașă ! Cât ar putea încasa

Înainte şi după conferinţa de presă care a avut loc la sediul PSD Sibiu, câţiva protestatari şi-au manifestat nemulţumirea faţă de social-democraţi şi ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu. Atât ministrul Ecaterina Andronescu, cât şi ministrul Bogdan Trif au declarat că nu sunt deranjaţi când critica este civilizată, constructivă şi argumentată, arătându-se dispuşi să dialogheze cu cei care îi contestă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.