Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, s-a reinfectat cu SARS-COV-2: 'Am o formă ușoară'

Inquam Photos / George Calin
Virgil Popescu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu (PNL), a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus. În noiembrie 2020, Popescu a mai fost infectat cu Covid-19 și a avut o formă ușoară a bolii care nu a necesitat spitalizare.

„De dimineață nu m-am simțit foarte bine, așa că am decis să fac un test rapid. Rezultatul a fost pozitiv. În urmă cu câteva minute am primit și rezultatele la testul RT-PCR, care a confirmat că sunt infectat cu COVID - 19. Am o formă ușoară, sunt izolat la domiciliu și iau tratamentul prescris de medici. Am făcut mai multe teste în ultima perioadă, ieri am avut test negativ”, a scris, miercuri, ministrul Energiei, pe pagina sa de Facebook.

„Vă doresc tuturor multă sănătate, aveți grijă de voi și de cei dragi. Păstrați regulile de distanțare socială, purtați masca și protejați-vă. Da, recomand în continuarea vaccinarea, pentru că sunt încrezător că vom reuși să scăpăm de acest virus, care ne tot dă viețile peste cap”, a adăugat acesta.

Virgil Popescu a participat marți, la ședința de Guvern, iar apoi la conferința de presă unde a prezentat ordonanța de urgență privind plafonarea prețurilor la energie și gaze naturale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.