Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Familiei, împotriva căsătoriilor gay

Rovana_Plumb_tm

În cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii mass media, ministrul a ţinut să transmită un mesaj familiilor din România.

Astăzi, 20 mai, sărbătorim a 20-a aniversare a Zilei Internaţionale a familiei, ocazie cu care doresc să transmit La mulţi ani tuturor familiilor din România. Am în vedere, în mandatul de la minister, ca familia să îşi reia rolul şi statutul social într-o societate normală”, a declarat Rovana Plumb.

Îmtrebată ce părere are, din calitatea de ministru al Familiei, despre tendinţa occidentală de redefinire a familiei, prin recunoaşterea oficială a familiilor cu parteneri de acelaşi sex, Rovana Plumb a afirmat că nu susţine asemenea modificări şi în România.

Desigur că într-un stat democratic, într-un stat normal, fiecare are dreptul să-şi susţină propria opinie, propria poziţie şi propria viziune. Din punctul meu de vedere, familia este cea tradiţională. Acesta este punctul de vedere pe care l-am susţinut şi în Parlamentul European, deşi la nivelul Uniunii Europene există viziuni, există puncte de vedere care susţin şi alt model de familie. Modelul meu de familie, modelul în care am fost educată, modelul pe care îl văd a fi păstrat este cel al valorilor familiei tradiţionale”, a declarat ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.