Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Finanţelor, Anca Dragu, amenință că-l dă în judecată pe fostul șef al ANAF

anca dragu

Scandal monstru între fostul şef al ANAF, Gelu Diaconu şi Ministerul Finanţelor. Diaconu a lansat o serie de acuzaţii dure la adresa tehnocraţilor, iar Anca Dragu a reacţionat într-un mod extrem de dur.

Dragu a transmis că toate acuzele lui Gelu Diaconu sunt numai minciuni şi că îl va da în judecată pe acesta. "Ministrul Finanțelor Publice, Anca Dragu, și secretarul de stat Gabriel Biriș resping cu fermitate acuzațiile formulate de fostul președinte ANAF, Gelu Diaconu. Transparența a fost și este una dintre prioritățile strategice ale mandatului ministrului Finanțelor Publice. Dovadă stau informările lunare cu privire la situația veniturilor și a cheltuielilor bugetare. Din păcate, fiecare comunicat de presă cu datele colectării a fost urmat de acuze fără dovezi, calomnii și articole denigratoare la adresa conducerii Ministerului Finanțelor Publice. Toate postările de pe blogul lui Gelu Diaconu sunt scrise într-un limbaj agresiv și au ca pretext o interpretare tendențioasă și răuvoitoare a cifrelor.

Citeşte şi: Noi imagini cu maşina lui Dan Condrea: Ce s-a întâmplat înaintea morţii afaceristului / VIDEO

În cele mai recente postări, Gelu Diaconu scrie despre amenințări cu anchete, mutări temporare și de eliberări din funcții ale angajaților MFP, fără nicio dovadă și total neadevărate. În plus, textele sunt pline de jigniri și de atacuri la persoană. Este motivul pentru care ministrul Finanțelor Publice, Anca Dragu, ia în considerare să îl dea în judecată pe fostul șef al Fiscului pentru calomnie", se anunţă într-un comunicat de presă.

Detalii aici: Fostul șef al ANAF, acuzații grave: Spune tot ce se întâmplă între Anca Dragu și Gabriel Biriș

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.