Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Finanțelor, critici dure la adresa lui Claudiu Năsui: 'Dacă anul trecut s-ar fi dat banii la timp, altfel stătea economia'

Ministerul Finanțelor Publice
Adrian Caciu

Ministrul Finanțelor Adrian Câciu a criticat vineri fosta guvernare pentru că nu a luat la timp măsuri pentru a preveni criza economică, făcând referire la fostul ministru al Economiei Claudiu Năsui.

„În momentul acesta zic doar să fim împreună și să nu ne ducem către derapaj. Stați de vorbă cu o persoană care, înainte de a fi ministru, avertizează încă de la criza pandemică asupra costurilor care pot apărea suplimentar dacă nu iei niște măsuri din timp. Și dacă se luau din 2021 niște măsuri, nu vreau să înțeles greșit, pentru că nu este vorba de partenerii noștri de guvernare, dar sunt niște zone care nu au adus bani către economie. Dacă anul trecut s-ar fi dat banii la timp pentru Măsura 2, Măsura 3, Măsura 1 HORECA, altfel stătea oarecum economia. Nu s-au dat la timp. Avem încă restanțe. Luna aceasta se plătește restanța pentru Măsura 2. Dacă nu faci nimic, crizele vin peste tine. Și într-o casă de oameni cade casa peste tine dacă nu-i faci o reparație”, a spus Adrian Câciu, într-o conferință de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.