Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Finanțelor anunță o surpriză de proporții în România: 'O sa avem un reviriment al economiei chiar din iulie, august'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Guvern

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat luni seara la Digi24 că grea nu este relansarea economică după epidemia de coronavirus, greu este acum pentru că oficialii trebuie în același timp să-i țină sănătoși pe români prin limitarea deplasării dar în același timp să nu lase economia să intre în colaps.

Principala luptă acum este lupta cu „criza sanitară”, a zis ministrul finanțelor. „Să ne refacem după acest șoc e mai ușor”, a indicat Florin Cîțu. Ministrul a explicat că omanirea a mai trecut prin crize economice și există exemple de bune practici și soluții pentru ieșirea dintr-o criză financiară. „Am mai trecut prin crize ecnomice. Dar pentru actuala criza de sanatate nu eram pregatiti”, a spus Cîțu.

Ministrul a vorbit despre o „creștere economică în 2021”. „Ceea ce pierdem anul acesta, din estimarile mele, vor recupera anul viitor”, a adăugat Florin Cîțu. „O sa avem un reviriment al economiei chiar din iulie, august”, a declarat ministrul.

Banii pentru relansarea ecnomică vor veni „din imprumuturi, pentru că veniturile la buget sunt in scadere”.

Vezi si: ALERTĂ Guvernul ia în calcul restricții prelungite pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani: anunțul ministrului Sănătății, Nelu Tătaru .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.