Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul francez de externe: 'Rusia va fi întotdeauna vecinul nostru. Vorbesc despre geografie, iar istoria este mai lungă decât atât' - VIDEO

M. C.
goadnews.com
Catherine Colonna

Parisul consideră că este important să se mențină canalele de dialog cu Moscova și se opune încercărilor de izolare a Rusiei, a declarat marți ministrul francez de Externe, Catherine Colonna.

"Este foarte important să avem canale de comunicare cu președintele rus Vladimir Putin", a declarat ea la postul de radio France Inter. "Izolarea ar fi cea mai proastă opțiune politică", a subliniat ea.

Colonna a precizat că "eforturile de a menține contactul au făcut posibilă trimiterea unei misiuni a Agenției Internaționale pentru Energie Atomică la centrala nucleară din Zaporojie". "Dialogul ajută la obținerea de rezultate", a adăugat ea.

"Va veni un moment în care conflictul se va încheia. Poate dura mult, dar Rusia va fi întotdeauna vecinul nostru", a subliniat înaltul diplomat francez, relatează TASS. „Vorbesc despre geografie, iar istoria este mai lungă decât atât", a mai adăugat Catherine Colonna, potrivit Visegrád 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.