Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Ionuţ Stroe susţine că va intra timp de o săptămână în cantonament alături de lotul olimpic de canotaj VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
ionut stroe

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat, joi, că va intra timp de o săptămână în cantonament la Complexul Sportiv Naţional Snagov pentru a experimenta alături de canotorii din lotul olimpic al României condiţiile de pregătire în regim de izolare, potrivit Agerpres.

"Este a doua oară când sunt provocat de Federaţia Română de Canotaj şi de sportivi... iar eu înţeleg foarte bine care sunt sacrificiile şi regulile de urmat pentru pregătire. De data asta cred că voi accepta să intru în cantonament aici, nu ştiu însă dacă îmi voi permite ca ministru să stau două săptămâni alături de aceşti sportivi. De altfel, de aici până la minister nu e o distanţă mare, însă îmi doresc să fiu şi pe teren. Aş accepta invitaţia şi în condiţiile în care voi face acest pas va fi timp de o săptămână... Probabil o voi face de la mijlocul săptămânii viitoare când voi termina întâlnirile şi programul planificat", a spus Ionuţ Stroe.

Citește și: Alte două orașe, la un pas de a intra în carantină: Va fi crunt! Va fi dezastru economic

"Este un exemplu pentru toţi cei care fac sport în România în aceste vremuri că se poate sacrifica timpul liber sau cel petrecut alături de familie pentru a duce la capăt pregătirea în care eşti angrenat. Ştiu ce înseamnă pentru un sportiv să stea luni de zile în cantonament, dar în egală măsură înţeleg şi cum se face performanţa", a adăugat ministrul.

După o pauză de două luni provocată de pandemia de coronavirus, componenţii loturilor naţionale de canotaj şi-au reluat la 15 mai pregătirea la Complexul Sportiv Naţional Snagov, dar în regim de cantonament închis cu respectarea măsurilor impuse de autorităţi.

Ministrul Tineretului şi Sportului a participat, joi, la Complexul Sportiv Naţional Snagov, la ceremonia de inaugurare a proiectului Aleea Mâinile de Aur, dedicat medaliaţilor olimpici ai României la canotaj.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.