Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției anunță că se vor plăti salarii de 390 de milioane de euro magistraților, în perioada 2020-2024

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin predoiu

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a anunţat că în perioada 2020-2024, Ministerul va avea de plătit salarii de 390,2 milioane de euro pentru magistraţi. Predoiu a subliniat că drepturile salariale sunt stabilite prin hotărâri judecătoreşti.

Estimarea lui Predoiu este pentru perioada 2020 – 2024 și are la bază drepturile stabilite prin hotărâri judecătorești, porivit Mediafax.ro.

Citește și: Pedepse mai dure pentru agresorii sexuali! Senatorii au majorat anii de închisoare pentru orice faptă ce implică contact sexual cu un minor

„Estimările noastre, pe baza datelor pe care le aveam din instituţiile pentru care Ministerul Justiţiei este ordonator principal de credite sunt în sensul că pentru perioada 2020-2024 se vor plăti aproximativ 390,2 milioane de euro pentru drepturi stabilite prin hotărâri judecătoreşti", a anunţat ministrul interimar al Justiţiei, Cătălin Predoiu, în cadrul audierii sale din Parlament.

Ministrul desemnat pentru portofoliul Justiție, Cătălin Predoiu, a primit aviz negativ, marți, în comisiile reunite juridice ale Parlamentului, după o audiere care a durat peste două ore. Au fost 37 de voturi „împotrivă”, 26 de voturi „pentru” și 10 abțineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.