Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției din Republica Moldova reacționează după suspendarea celor șase posturi TV: Libertatea de exprimare este una, propaganda este alta

stiripesurse.ro
Sergiu Litvinenco

Libertatea de exprimare este una, propaganda este cu totul altceva. Astfel a reacționat ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, după suspendarea licențelor celor șase posturi de televiziune asociate deputatului fugar Ilan Șor și PSRM.

„Referitor la suspendarea licențelor celor șase posturi de televiziune, ca să fie foarte clar. Libertatea de exprimare este una, propaganda este cu totul altceva. Și în cazul dat nu este doar simplă propagandă așa cum a mai fost și când inclusiv CEDO a dat dreptate autorităților, ci una care propagă deschis și justifică un război de agresiune, proliferând un limbaj agresiv care incită la ură interetnică, fapt ce pune în pericol securitatea statului. Iar funcția de bază a unui Stat este protejarea securității cetățenilor și ordinii constituționale. Statul nu doar că este în drept, ci este chiar obligat să reacționeze. Restul sunt detalii – importante, dar nu determinante”, a scrise Litvinenco pe Facebook, transmite Știri.md.

Amintim că, Comisie Situații Excepționale (CSE) a luat decizia ca șase posturi de televiziune din Moldova, afiliate deputatului fugat Ilan Șor și PSRM, să rămână fără licența de emisie. Decizia a provocat nemulțumiri și a fost atacată în instanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.