Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției din Republica Moldova, Sergiu Litvinenco: Am apreciat contribuția valoroasă pe care am primit-o din partea României

stiri.md
Sergiu Litvinenco

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al României la Chișinău, Daniel Ioniță. Potrivit unui anunț al lui Litvinenco, în cadrul discuției ministrul i-a mulțumit șefului misiunii diplomatice românești pentru susținerea și ajutorul constant oferit R.Moldova în perioada mandatului său, conform deschide.md.

„În cadrul discuției, am apreciat contribuția valoroasă pe care a avut-o în Republica Moldova și implicarea plenară la dezvoltarea multiplelor proiecte în beneficiul cetățenilor noștri. De asemenea, am remarcat suportul oferit la implementarea reformelor în sistemul justiției și în lupta împotriva corupției. Mi-am exprimat încrederea că țările noastre vor continua să conlucreze eficient în acest sens, mai ales că bunele practici în domeniul combaterii corupției pot fi preluate de către Republica Moldova”, a scris Litvinenco.

Totodată, susține ministrul, Daniel Ioniță a dat asigurări că va continua să promoveze și să susțină reformele din R.Moldova, „indiferent de poziția pe care o va ocupa”.

„Ambasadorul a mulțumit pentru deschiderea pe care a avut-o din partea actualei guvernări și posibilitatea de a contribui la dezvoltarea Republicii Moldova și la susținerea eforturilor noastre de integrare europeană. I-am urat domnului Ambasador mult succes în activitatea pe care urmează să o desfășoare și i-am spus că este binevenit oricând în Republica Moldova”, a adăugat Litvinenco.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.