Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Marcel Vela face anchetă cu privire la acuzațiile privind traficul de țigări de la Piața Reșița/ UPDATE: Reacția lui Constantin Negoiță

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Marcel Vela gest

Ministrul Marcel Vela face anchetă cu privire la traficul de țigări de la Piața Reșița.

UPDATE: Într-un punct de vedere transmis prin avocați redacției, Constantin Negoiță neagă acuzațiile sunt total neadevărate și îi dăunează grav imaginii - VEZI AICI.

Cazul Pieței Reșița din Sectorul 4, despre care presa a scris că s-ar afla sub ”coordonarea comisarului Constantin Negoiță”, a devenit un veritabil rai al traficului de țigări de contrabandă, a ajuns în atenția ministrului Marcel Vela. Acesta a confirmat astăzi că știe de problemele din această piață și a dezvăluit că a început o anchetă în acest sens.

Într-o discuție cu jurnaliștii, Marcel Vela a arătat faptul că oamenii din subordinea sa verifică posibile legături ale familiei comisarului Constantin Negoiță cu acte infracționale. „Am demarat o anchetă. Din primele informații pe care le am, într-adevăr cineva din familia unui polițist administrează acea piață și verificăm posibilele legături cu acte infracționale. Este o anchetă în acest sens în Piața Reșița”, a declarat Marcel Vela, ministrul de interne.

De-a lungul timpului, atât Poliția Locală a Sectorului 4, cât și Poliția Națională, au confiscat în nenumărate rânduri cantități impresionante de țigări din această piață. De altfel, după eradicarea acestui flagel din Piețele Sudului și Progresul, singurul loc din sectorul 4 unde se mai vând țigări netimbrate este Piața Reșița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.