Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Mediului a găsit soluția pentru a stopa defrișările: presiunile asupra pădurilor sunt EXTRAORDINARE

Ministrul Mediului, Costel Alexe, susține că doar printr-o creștere a conectivității oamenilor la rețeaua de gaz se vor reduce presiunile asupra pădurilor și oamenii nu vor mai fi nevoiți să apeleze la vechile sobe.

Citește și: Adrian Năstase, dezvăluiri despre perioada petrecută la pușcăria Jilava - Cum i se adresau deținuții și gardienii

”Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor: "Presiunea pe pădurile României este extraordinară, majoritatea locuințelor din mediul rural fiind dependente de lemnul de foc și de multe ori populația cade pradă speculanților și celor care exploatează pădurea ilegal.

”Aducem gazul românesc în casele românilor”, campania inițiată de Partidul Național Liberal, încă din 2018, începe să prindă contur în guvernarea liberală, premierul Ludovic Orban anunțând că înfiinţarea şi extinderea reţelelor de gaze reprezintă o prioritate pentru Guvernul #PNL.

Salut și susțin decizia premierului Ludovic Orban și trebuie să recunoaștem că această inițiativă va avea și un efect benefic asupra pădurilor României.”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.