Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Mediului l-a executat pe șeful de la Apele Române, după un scandal uriaș: de luni instituția va avea un nou șef

Inquam Photos / Octav Ganea
tanczos barna

Sorin Lucaci este, începând de luni, noul director general al Administraţiei Naţionale "Apele Române", informează vineri Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP).

"Am avut astăzi o discuţie cu directorul general al Administraţiei Naţionale 'Apele Române', domnul Gabriel Francisc Ştika, despre incidentul în care acesta a fost implicat în data de 11 august 2022. Astfel, în urma discuţiei, am decis ca începând de luni, 29 august, A.N. 'Apele Române' să fie condusă de domnul Sorin Lucaci", a declarat Barna Tanczos, ministrul de resort.

Directorul de la Apele Române, Gabriel Francisc Stika (PSD), a fost prins de polițiști în noaptea de 11 august, în județul Tulcea, având permisul de conducere suspendat, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Potrivit acestora, în cauză s-ar fi deschis un dosar penal.

Sorin Lucaci este inginer de drumuri, în perioada 2011-2012 fiind director general al DRDP Timişoara, după ce mai mulţi ani a fost director adjunct. Ulterior, el a devenit director la Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Banat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.