Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Mediului şi protestatarii: Veniţi pe la mine, sunt plecată de acasă

gratiela gavrilescu

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Graţiela Gavrilescu, s-a întrecut în gafe, duminică, încercând să se pună bine cu sutele de oameni care protestau la adresa defrişărilor ilegale.

Cu puţin timp înainte de începerea protestului, ministrul Gavrilescu publica pe Facebook un mesaj pentru protestatari: "Felicitari tuturor celor care lupta astazi pentru stoparea taierilor ilegale si a monopolului pe paduri! Inteleg ca ultima oprire va fi Ministerul Mediului. Eu sunt la Minister, iar daca o delegatie a manifestantilor doreste sa ne intalnim, sa discutam doleantele lor, ii astept cu drag."

Singura problemă e să la momentul în care ministrul afirma "eu sunt la Minister" şi "îi aştept cu drag", aceasta se afla în judeţul Buzău, la Oreavul. Facebook a dat-o de gol, însă în momentul în care a fost luată de rost de comentatori "s-a scos" cu o explicaţie originală: "Intr-adevar, la ora respectiva eram pe drum dinspre Suceava spre Bucuresti. Cand am spus 'sunt la Minister', ma refeream la momentul la care protestatarii urmau sa ajunga la sediul nostru. Daca veti avea amabilitatea sa intrati pe ultimul meu post de ieri, veti vedea o imagine surprinsa chiar din biroul meu. Ideea este, insa, alta. Am asteptat si nu a dorit nimeni sa discute problemele. Dar, nu-i nimic, usa mea este deschisa si, chiar daca pare cliseistic, o voi repeta cu obstinatie."

Cu alte cuvinte, ministrul Mediului a ajuns până la urmă în Bucureşti, iar admiraţia faţă de protestatari s-a epuizat rapid. În loc să iniţieze un dialog, Graţiela Gavrilescu a admirat de la etaj mulţimea care protesta sub geam. Şi asta în timp ce inventa cuvinte precum "clişeistic" în dialogul de pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.