Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii, CONVINS că deputatul Mitralieră va RETRACTA declarațiile privind salariilor medicilor și ale polițiștilor

Inquam Photos/ Octav Ganea
Marius-Constantin Budăi

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, marți, că deputatul PSD Cătălin Rădulescu a făcut la supărare declarațiile despre medicii care ar trebui să returneze creșterile salariale, dar că nu suține acest tip de afirmații. Potrivit lui Budăi, PSD trece prin momente grele, conform Mediafax.

Citește și: DEMISIE BOMBĂ în PNL - Un primar a renunțat la funcție, după ce a câștigat alegerile

„Categoric, nu susțin acest tip de declarații, mă gândesc că a fost făcută la supărare și cred că va fi retrasă, nu cred eu că domnul deputat chiar consideră așa. Am trecut printr-un moment greu, și duminică și ieri, suntem într-o situație în care PSD a mai fost de multe ori, și nu mă refer neapărat la condamnarea domunului președinte, ci și la pierderea unor alegeri. Dar tot timpul noi am știut și astfel de momente nu au făcut decât să ne unească mai mult”, a declarat, marți, ministrul Muncii, Marius Budăi.

Reacţia ministrului vine după ce deputatul PSD Cătălin Rădulescu a spus că medicii ar trebui să dea salariile înapoi, iar profesorii să plece la cules de fructe peste hotare, pentru că au votat contra PSD.

"Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să îl dea înapoi sau să plece din ţară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe pentru că înseamnă că nu au fost mulţumiţi de măririle salariale, pensionarii la fel să voteze USR şi pe cei care au votat care au ieşit acum, fermierii să dea înapoi subvenţia la USR pentru că oricum o să li se ia înapoi şi hai să vedem cum o să trăiască cu aceste partide. Dacă o să le placă ce măsuri vor propune USR şi PNL să stea cu ei nu este nici un fel de problemă", a declarat, luni, Cătălin Rădulescu, înainte de şedinţa PSD convocată ca urmare a condamnării la închisoare a liderului PSD Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.