Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii despre OUG de înghețare a salariilor în 2019: E fake news!

Inquam Photos/ Octav Ganea
Marius-Constantin Budăi

Ministrul Muncii, Marius Budăi (PSD), a declarat miercuri, în exclusivitate pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că Guvernul nu va adopta în ședința de vineri o OUG de înghețare a pensiilor și salariilor în 2019, acesta spunând că din punctul său de vedere subiectul este un „fake news”, însă nu a exclus faptul să se dea o ordonanță cu „anumite prorogări” înainte de elaborarea bugetului pe anul viitor.

„Nu este absolut nimic. Informațiile le luați de la Finanțe, da? Deci noi nu avem nicio treabă”, a declarat miercuri, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, ministrul Muncii, Marius Budăi, întrebat despre proiectul de OUG care a apărut în spațiul public și în care se prevede despre înghețarea unor pensii și salarii în 2019.

CITEȘTE ȘI: Cinci reguli capitale: Cum să te asiguri că hackerii nu îți pot fura banii din cont

El a adăugat că ministerul Muncii nu a participat la elaborarea unei asemenea OUG. Întrebat dacă un proiect în acest sens a fost scris la Finanțe, Budăi a răspuns: „Cred că nici de acolo, cred că e un fake news”.

Ministrul Muncii a adăugat că „foarte clar” un asemenea proiect nu va intra pe agenda ședinței de Guvern de vineri dar nu exclus faptul să se dea o ordonanță cu „anumite prorogări”.

„Eu vă spun foarte clar că nu a fost și nu va fi această discuție nici în ședința de vineri, nici...că va fi o ordonanță cum a fost în fiecare an cu anumite prorogări, asta e în fiecare an înainte de elaborarea bugetului, dar noi în Ministerul Muncii nu am analizat, nu am discutat nimic vizavi de aceste lucruri”, a mai spus Budăi pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.