Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii dezvăluie că Marcel Ciolacu taie în carne vie: Robinetul cheltuielilor publice este foarte atent ţinut în frâu

Inquam Photos / George Calin
Simona Bucura Oprescu

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a afirmat, duminicfă seară, că reforma instituţiilor statului pe care premierul Marcel Ciolacu şi-a asumat-o în Parlament nu este făcută doar pe hârtie. ”Robinetul cheltuielilor publice este foarte atent ţinut în frâu”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

”Premierul şi-a asumat reforme curajoase şi care nu ţin doar de pensii, dar şi de reforme profunde ale statului român, astfel încât nu pe spinarea românului, pe spinarea mediului privat, ci venind cu reforme care să aducă o mai bună colectare, care să aducă o scdere a evaziunii fiscale, să ducă la politici publice mai coerente”, a declarat, duminică seară, la Realitatea Plus, Simona Bucura Oprescu.

Întrebată dacă reorganizarea instituţiilor statului este doar pe hârtie, Simona Bucura Oprescu a afirmat: ”Nu este pe hârtie. Robinetul cheltuielilor publice este foarte atent ţinut în frâu, de aşa natură încât statul român să fie mai eficient, mai suplu şi să aibă capacitatea administrativă de a servi mai bine cetăţeanul român”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.