Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii din Germania evită România - Vizita oficială a fost anulată

violeta alexandru germania

Vizita de lucru în România a Ministrului Federal al Muncii și Problemelor Sociale din Germania, Hubertus Heil, programată să aibă loc joi, a fost amânată, în contextul evoluției pandemiei, anunță Ministerul Muncii.

„Domnul ministru Heil a asigurat-o pe doamna ministru Alexandru, într-o convorbire telefonică prin care a anunțat-o de faptul ca este nevoit să anuleze deplasarea la București, că dorește să vină în România în viitorul apropiat, atunci când va fi posibil”, conform sursei citate.

În cursul zilei de joi, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, și omologul său vor avea o întrevedere de lucru prin sistem video-conferință. Vizita oficialului german urmează să fie reprogramată la o dată care va fi anunțată ulterior.

Violeta Alexandru a efectuat o vizită oficială în Germania, în luna mai, în contextul plecării muncitorilor români la cules sparanghel, în plină stare de urgență. Potrivit unor surse politice și diplomatice, anularea vizitei ministrului Muncii din Germania are și alte motive în afară de situația pandemiei de coroanvirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.